Informasjon
Ringblomstolje er av ringblomsturt uttrekt i mandelolje, tilsatt E-vitamin. Virker regenererende og helende. Lindrer solforbrenning. Anvendes til krem, salve og kroppsolje.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis+Calendula Officinalis+Tocopherol.
Butikk på Røros siden 1986 | Klikk og hent | Frakt 95,-
Ringblomstolje er av ringblomsturt uttrekt i mandelolje, tilsatt E-vitamin. Virker regenererende og helende. Lindrer solforbrenning. Anvendes til krem, salve og kroppsolje.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis+Calendula Officinalis+Tocopherol.
Handlekurven din er tom!
Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær oppdatert med alle nyhetene våre først