Informasjon
Mandeloljen (søt mandel) er presset av skallfrie mandler og filtert. Velegnet til normal-tørr hud og til massasjeprodukter.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Butikk på Røros siden 1986 | Klikk og hent | Frakt 95,-
Mandeloljen (søt mandel) er presset av skallfrie mandler og filtert. Velegnet til normal-tørr hud og til massasjeprodukter.
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Handlekurven din er tom!
Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær oppdatert med alle nyhetene våre først